Bereken je prijs

Wilt u van tevoren de prijs van uw rit weten, maak dan gebruik van de prijsberekensystemen door op het link hieronder te klikken.

De meest geboekte routes

Taxi Naar/Vanaf Schiphol Airport
Taxi Naar/Vanaf Eindhoven Airport
Taxi Naar/Vanaf Brussels Airport
Taxi Naar/Vanaf Andere steden

* Den Haag en omgeving, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp

**Rotterdam en omgeving, S-Gravenzande, Vlaardingen, Maassluis, Hoek v. Holland, and Den hoorn.

Waarom zou ik online boeken?

Een taxi naar Schiphol bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan. Gewoon simpel een all-in vast bedrag voor een Schipholtaxi, en u weet meteen wat de kosten zijn voor aanvang taxirit, dag en nacht zeven dagen in de week! Een taxi die u bijvoorbeeld aantreft op een taxistandplaats is een stuk duurder. U moet dan maar afwachten wat er aan het einde van de rit naar Schiphol op de meter staat, en moet er niet aan denken dat u in een file komt, want dan betaalt u ook nog eens wachtgeld.

VIP SERVICE

Wilt u toch een stapje hoger dan de standaard service omdat u bijvoorbeeld graag zakelijk vervoer wenst, dan kunnen wij ook op aanvraag verschillende type’s Mercedes, BMW, Audi etc. voor u inzetten. Uiteraard zijn de bijbehorende taxichauffeurs netjes gekleed in kostuum met stropdas, praten Engels en de taxi’s zijn in onberispelijke staat.