Onverslaanbaar: die van TripAdvisor Top Schipholtaxi Dienst

De meest vertrouwde taxiservice

Taxi Den Haag

.

Wij verzorgen luchthaventransfers, zakelijk vervoer en
langeafstandstaxidiensten met professionele chauffeurs en luxe voertuigen.

Bereken uw Vast Tarief

Als u vooraf de prijs van uw rit wilt weten, kunt u gebruik maken van de prijsberekeningssystemen door op onderstaande link te klikken.

 
Den Haag taxi

De best beoordeelde Taxi van Den Haag

Heeft u een taxi nodig van Den Haag naar Schiphol, of van Schiphol naar Den Haag? Dan bent u bij Express Taxi aan het juiste adres. Express Taxi verzorgt uw vervoer van en naar de luchthaven op ieder gewenst tijdstip. Voor een taxi naar de luchthaven gelden vaste tarieven. Het is fijn dat u zich voor uw reis geen zorgen hoeft te maken over vervoer naar de luchthaven. Bovendien kan parkeren op een luchthaven behoorlijk prijzig zijn, vooral als je meerdere dagen weggaat. Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag naar uw gewenste bestemming.

Professionele taxiservice naar Schiphol

Niets is makkelijker dan opgehaald te worden door een taxi om naar Schiphol te reizen. Parkeren op Schiphol is immers duur. Zeker als u voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, kunnen de parkeerkosten oplopen. Alleen al om deze reden kunt u vaak beter kiezen voor een taxi van Den Haag naar Schiphol. Met Express Taxi wordt u rechtstreeks van uw voordeur naar de luchthaven gebracht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u er zelf kunt komen. Het is probleemloos. Bovendien bieden wij:

Wij halen u ook op van Schiphol

Wij bieden ook ophaaldiensten aan vanaf Schiphol Airport. Stel dat het de dag is van uw aankomst op Schiphol. Bij aankomst verifiëren wij uw vluchtgegevens om eventuele vertragingen in ons schema op te vangen. Ons ontmoetingspunt op Schiphol vindt u vlakbij de rood-wit geblokte zuil in de centrale aankomsthal. Zodra u uitstapt en uw telefoon activeert, neemt onze chauffeur onmiddellijk contact met u op. Houd er rekening mee dat er naast het vaste tarief mogelijk kosten in rekening worden gebracht voor parkeren en wachten als u te laat arriveert na de landing en het ophalen van uw bagage.

Vaste tarieven

Tarieven Schipholtaxi.

Transparante prijzen: geen verborgen kosten! Onze taxiservice biedt vaste tarieven zonder meterkosten. Wat u ziet, is wat u betaalt.

Seden

Mercedes-Benz E-Klasse of vergelijkbaar

Schiphol Taxi Sedan

Station

Mercedes-Benz Station of vergelijkbaar

Taxistandplaats Schiphol

Minibus

Mercedes-Benz V-Klasse of vergelijkbaar

Taxibus Schiphol
nl_NLDutch