Onverslaanbaar: die van TripAdvisor Top Schipholtaxi Dienst

De meest vertrouwde taxiservice

Schipholtaxi Den Haag

.

Wij verzorgen luchthaventransfers, zakelijk vervoer en
langeafstandstaxidiensten met professionele chauffeurs en luxe voertuigen.

Luchthaven Schiphol

Naar Den Haag
85 Vaste prijs
  • Gratis afzegging

Topklasse Schipholtaxi in Den Haag

We zijn door TripAdvisor onderscheiden voor het leveren van de best beoordeelde Schiphol Taxi in Den Haag gedurende de afgelopen drie jaar.

Bekijk onze beoordelingen

Den Haag Schiphol Taxi

Schipholtaxi Den Haag

Betaalbare en altijd vaste prijzen

Als u via deze website een Schipholtaxi in Den Haag bestelt, weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Bij ons betaalt u onderweg geen voorrij- of wachtkosten, ook niet als u in de file staat. Gewoon een vast all-inclusive tarief voor een Schipholtaxi, zodat u vooraf weet wat de kosten zijn, dag en nacht, zeven dagen per week!

Taxi's bij taxistandplaatsen zijn bijvoorbeeld aanzienlijk duurder. Je hoeft alleen maar te raden wat het uiteindelijke tarief naar Schiphol zal zijn, en de gedachte dat je in de file komt te staan, voegt nog meer toe aan je rekening.

Onze Schipholtaxiservice is op maat gemaakt voor inwoners van Den Haag en omliggende gebieden en richt zich op zowel individuen als groepen met professionele en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Een taxi van Den Haag naar Luchthaven Schiphol kost €85. Dit is het vaste nettotarief, zonder bijkomende kosten. Geen nachttarieven, geen extra kosten voor bagage. Altijd privévervoer (geen gedeelde taxi).

Schipholtaxi Den Haag

Meterprijs versus vaste prijs

Wij hanteren geen meterprijzen. De prijs die u online ziet, is de prijs die u betaalt. Het tarief wordt berekend op basis van de kortste route.

Soms moet de bestuurder vanwege verkeersdrukte of een ongeval een andere route nemen. In ieder geval betaalt u het vooraf overeengekomen vaste honorarium. Geen verborgen kosten!

Als u bij ons boekt, bent u verzekerd van een vaste prijs. Hiermee bespaart u tot wel 50% vergeleken met een reguliere taxi die per meter laadt.

Schipholtaxi Den Haag
  • Gratis afzegging
  • 24/7, zeven dagen per week bereikbaar
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Vaste, betaalbare tarieven
  • Professionele en stipte chauffeurs
  • Handige deur-tot-deur service
  • Comfortabele en schone voertuigen
  • Gemakkelijk online boeken en betalen

Schipholtaxi Den Haag

Tripadvisor's keuze: de beste luchthaventaxi van Den Haag

U kunt op elk uur van de dag op ons rekenen. Of het nu vroeg in de ochtend of laat in de avond is, Express Taxi staat voor u klaar om u van of naar Schiphol te vervoeren. Wij zijn de afgelopen drie jaar op rij door Tripadvisor verkozen tot de beste Schipholtaxi van Den Haag, zodat u verzekerd bent van topservice. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week actief en staan klaar om uw reiservaring soepel en probleemloos te laten verlopen. Handig als u moe aankomt van uw vlucht op Schiphol en snel op uw bestemming wilt zijn. En als stiptheid uw prioriteit is, kunt u erop rekenen dat wij ervoor zorgen dat u altijd op tijd op Schiphol arriveert. Het is de perfecte manier om je reis een kickstart te geven!

Vaste tarieven

Prijzen taxi Schiphol.

Ontdek onze vaste tarieven voor populaire bestemmingen vanaf Schiphol Airport. Bereken uw prijs eenvoudig met onze online tool. Boek nu voor betrouwbare service!

Seden

Mercedes-Benz E-Klasse of vergelijkbaar

Schiphol Taxi Sedan

Station

Mercedes-Benz Station of vergelijkbaar

Taxistandplaats Schiphol

Minibus

Mercedes-Benz V-Klasse of vergelijkbaar

Taxibus Schiphol
Feedback van klanten

Hier bij Express Taxi waren we zeer verheugd toen we het nieuws hoorden dat “Onze Schiphol Taxi Service” op nummer één stond in de Top Taxi Service ervaringen in Den Haag in 2022. Het is een enorme eer voor ons bedrijf en team. Kwaliteit staat centraal in ons werk bij Express Taxi.

Heb je een vraag?

FAQ

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en reageren binnen 24 uur. Bovendien vindt u de meeste antwoorden op uw vragen op deze pagina.

Als u onderweg collega's, vrienden of familie moet ophalen, kunt u ons dat telefonisch of via het onlineformulier laten weten. Wij berekenen de meerkosten, doorgaans rond de € 10,- per extra adres in dezelfde gemeente.

Ophaalinstructies taxi schiphol

Ophaalinstructies:

Waar u uw taxichauffeur kunt vinden?

Geef altijd uw volledige vluchtnummer en een correct mobiel nummer met landcode op. Uw chauffeur neemt 15-20 minuten na de landing contact met u op en geeft de taxigegevens door.
nl_NLDutch