Onverslaanbaar: die van TripAdvisor Top Schipholtaxi Dienst

De meest vertrouwde taxiservice

Betaalbare Schipholtaxi

Gratis annuleren 24/7 service Vaste prijs

Wij verzorgen luchthaventransfers, zakelijk vervoer en
langeafstandstaxidiensten met professionele chauffeurs en luxe voertuigen.

Luchthaven Schiphol

Naar Den Haag
85 Vaste prijs
  • Gratis afzegging

Topklasse Schipholtaxi in Den Haag

We zijn door TripAdvisor onderscheiden voor het leveren van de best beoordeelde Schiphol Taxi gedurende de afgelopen drie jaar.

Bekijk onze beoordelingen

Betaalbare Schipholtaxi

Altijd vaste prijzen

Welkom bij Express Taxi, uw vertrouwde aanbieder van betaalbare Schiphol taxidiensten in Den Haag en omstreken. Met onze toewijding aan betaalbaarheid, luxe voertuigen, ervaren chauffeurs en meer dan 12 jaar dienstverlening aan de gemeenschap, zorgen wij ervoor dat uw reis van en naar Schiphol Airport niet alleen gemakkelijk maar ook budgetvriendelijk is.

Waarom kiezen voor onze betaalbare Schiphol Taxi Service?

1. Concurrerende prijzen: Bij Express Taxi begrijpen we het belang van het aanbieden van betaalbare transportopties. Wij bieden concurrerende prijzen voor onze Schiphol taxidiensten, zodat u de beste waar voor uw geld krijgt. Of u nu alleen reist of met een groep, onze tarieven blijven budgetvriendelijk zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze toewijding aan betaalbaarheid betekent dat u kunt genieten van een comfortabele en stressvrije reis zonder veel geld uit te geven.

2. Luxe taxi's: Ervaar comfort en stijl met onze vloot luxe taxi's. Wij zijn van mening dat betaalbaarheid niet mag betekenen dat er aan comfort moet worden ingeboet. Daarom zorgen we ervoor dat onze voertuigen goed onderhouden, ruim en uitgerust zijn met moderne voorzieningen om uw reiservaring te verbeteren. Of u nu op zakenreis naar de luchthaven gaat of na een vakantie naar huis terugkeert, onze luxe taxi's bieden de perfecte mix van comfort en gemak.

3. Ervaren chauffeurs: Ons team van ervaren chauffeurs staat klaar om u veilig en betrouwbaar vervoer te bieden. Met jarenlange ervaring in de branche zijn zij bekend met de beste routes en verkeerspatronen, zodat u altijd op tijd uw bestemming bereikt. Onze chauffeurs ondergaan een strenge training om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en klantenservice. Als u met ons meerijdt, kunt u erop vertrouwen dat u in veilige handen bent.

4. Meer dan 12 jaar service: Met meer dan 12 jaar dienstverlening aan de gemeenschap heeft Express Taxi een reputatie van uitmuntendheid opgebouwd. We zijn trots op onze jarenlange inzet voor het leveren van betaalbare taxidiensten op Schiphol, terwijl we de hoogste normen op het gebied van professionaliteit en klanttevredenheid handhaven. Dankzij onze uitgebreide ervaring in de branche kunnen we anticiperen op de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Wanneer u voor Express Taxi kiest, kunt u erop vertrouwen dat u voor een bedrijf kiest met een bewezen staat van dienst op het gebied van succes.

Betaalbare Schipholtaxi
  • Gratis afzegging
  • 24/7, zeven dagen per week bereikbaar
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Vaste, betaalbare tarieven
  • Professionele en stipte chauffeurs
  • Handige deur-tot-deur service
  • Comfortabele en schone voertuigen
  • Gemakkelijk online boeken en betalen

Vaste tarieven

Prijzen taxi Schiphol.

Ontdek onze vaste tarieven voor populaire bestemmingen vanaf Schiphol Airport. Bereken uw prijs eenvoudig met onze online tool. Boek nu voor betrouwbare service!

Seden

Mercedes-Benz E-Klasse of vergelijkbaar

Schiphol Taxi Sedan

Station

Mercedes-Benz Station of vergelijkbaar

Taxistandplaats Schiphol

Minibus

Mercedes-Benz V-Klasse of vergelijkbaar

Taxibus Schiphol
Feedback van klanten

Hier bij Express Taxi waren we heel blij om het nieuws te horen dat “Onze Taxiservice Schiphol” stond op nummer één in de Top Taxi Service ervaringen in Rotterdam in 2022. Het is een enorme eer voor ons bedrijf en team. Kwaliteit staat centraal in ons werk bij Express Taxi.

Schipholtaxi

Eerste keer in Nederland voor een cruise in Rotterdam, vond Express-taxi via Tripadvisor en las enkele geweldige feedback, bekeek hun website en vond het heel gemakkelijk en ik moest 3 reizen boeken, binnen onze vakantietijd in Rotterdam.

Waarom wij?

Ervaar de Beste Schiphol Taxi Service

Gemakkelijk online bestellen en betalen: ervaar het gemak van het boeken van uw Schipholtaxi. Geef eenvoudig uw adres, datum en tijdstip van vertrek op en wij tonen u de vaste prijs voor de kortste route.

Als het gaat om betaalbare Schipholtaxidiensten in Den Haag, is Express Taxi uw betrouwbare keuze. Met concurrerende prijzen, luxe voertuigen, ervaren chauffeurs en meer dan 12 jaar dienstverlening aan de gemeenschap zorgen wij ervoor dat uw reis niet alleen betaalbaar is, maar ook comfortabel en stressvrij. Boek vandaag nog uw rit bij ons en ervaar het verschil!

Lange afstandsreis

Betaalbare langeafstandstaxiservice: uw vertrouwde keuze voor budgetvriendelijk reizen

Taxitourdiensten

Ervaar het beste van Nederland: ontketen avontuur met onze taxitourdiensten

Callcenter Schiphol Taxi

Wij zijn 24 uur beschikbaar

Om te boeken : +31 70 260 1445

Heb je een vraag?

FAQ

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en reageren binnen 24 uur. Bovendien vindt u de meeste antwoorden op uw vragen op deze pagina.

Onze prijzen zijn vaak goedkoper dan Uber, vooral tijdens piekuren. In tegenstelling tot Uber, dat tijdens perioden met veel vraag de prijzen kan doen stijgen, blijven onze tarieven consistent, waardoor u meer betaalbaarheid en voorspelbaarheid krijgt. Bovendien kan het openbaar vervoer onbetrouwbaar en druk zijn, vooral tijdens de spitsuren. Met Express Taxi kunt u genieten van het gemak van een privérit tegen een betaalbare prijs.

Ophaalinstructies taxi schiphol

Ophaalinstructies:

Waar u uw taxichauffeur kunt vinden?

Geef altijd uw volledige vluchtnummer en een correct mobiel nummer met landcode op. Uw chauffeur neemt 15-20 minuten na de landing contact met u op en geeft de taxigegevens door.
nl_NLDutch